Problems with Badge Based On Attributes Values

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
#14125

Hello.

I installed the plugin on my website and i´m having troubles to making badges based on attributes values appear. The badge is configured correctly, but does not appear on single products or product list.

If I select the badge directly in the product’s editing interface, the badge appears only in the single product.

I´m using the shortcodes in the content-product.php and single-product/title.php

rekormives
Participant
#14126
This reply has been marked as private.
BoomDevs
Keymaster
#14128

Did you receive your login details? I sent them as a private reply and now I can’t know if you really received it 🙂

rekormives
Participant
#14129

Hello rekormives,
We receive your login details. But we need your cpanel for check your problem.
So please give us cpanel access.

Thanks
Enamul

BoomDevs
Keymaster
#14130
This reply has been marked as private.
rekormives
Participant
#14131

Hello rekormives,
This problem is not related with our plugin. This problem caused from your theme.
Thanks.

BoomDevs
Keymaster
#14171

The div class=”badge_post_main” is being printed in HTML, but it is coming empty. For some other reason the Plugin is not able to identify the badge for the attribute value.

If it were a problem with the theme, the badge defined directly on the product would not appear.

I installed the theme in a test environment and it worked: /

rekormives
Participant
#14172
This reply has been marked as private.
BoomDevs
Keymaster
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.